Transfernytt: Hansson återvänder till Ystad

När IFK Ystad degraderades från Handbollsligan valde H9an Oscar Hansson att pröva lyckan med spel i Norge, men efter bara en säsong har Oscar valt att flytta hem till IFK Ystad igen.

DETTA ÄR EN NYHET FRÅN IFK YSTAD

Den 23-åriga H9an har redan börjat träna med IFK Ystad och därmed har IFK Ystad hela 21 spelare i A-truppen, dvs 3 spelare på varje position vilket bådar gott inför vad som komma skall.

– Även om vi har en stor trupp redan så tar vi emot ”Hasse” med öppna armar! Det är en väldigt allround spelare, även om jag skulle säga att han har sina styrkor i försvaret där han med sin tuffhet är riktigt jobbig att möta. Det är också en spelare som aldrig går på halvfart, som alltid kämpar oavsett vilket moment i träningen det gäller.

– Dessutom går han ju in i gruppen direkt då han spelat med många spelare under många säsonger, säger IFK Ystads tränare Kenneth Andersson.

– Jag är tacksam och glad över att få vara en del av IFK Ystad igen. Truppen ser otroligt spännande ut och jag ser fram emot att bidra med mina egenskaper för att vi tillsammans ska etablera oss i handbollsligan, säger Oscar själv om sin återkomst till IFK Ystad.