Partners

Handbollens huvudsponsor

www.atg.se

ATG är stolt sponsor till Svensk Handboll sedan den 1 juli 2021.

Svensk Handboll värnar om en trygg idrott som är fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En idrott där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar. För ATG är inkludering, gemenskap och jämställdhet viktiga frågor och våra värderingar stämmer bra överens med Svensk Handboll. Tillsammans kan vi hjälpas åt att motverka utanförskap och ohälsa inom idrott.

Handbollens Mediepartner

https://www.infront.sport/

Som den digitala och teknologiska avdelningen av Infront Sports and Media erbjuder Infront Lab fullständigt stöd för rättighetsinnehavare och idrottsorganisationer att engagera fans och ta itu med sina största utmaningar för att förbättra affärsverksamheten. Grundat år 2018 har Infront Lab konstruerat flera produkter, tjänster och samarbeten för att hjälpa rättighetsinnehavare inom alla aspekter av verksamheten: från innehållsskapande och hantering, arbetsflöden, datainsamling och analys, strategisk rådgivning och genomförande.

Beläget i hjärtat av Israels teknikhuvudstad, Tel Aviv, och över hela den europeiska idrottslandskapet har Infront Lab en framskjuten plats för de senaste utvecklingarna, banbrytande teknologier och världens främsta idrottsorganisationer, vilket gör det möjligt för oss att matcha rätt teknologier med rätt rättighetsinnehavare.

Centrala partners

https://handbollsligan.se/dam/partners/ 

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare. Tillsammans med våra varumärken Myresjöhus och SmålandsVillan uppfyller vi bostadsdrömmar över hela Sverige – men vi vill också skapa hem för andra drömmar. Precis som varje hem vi bygger börjar med en dröm är det drömmar som bygger morgondagens matchhjältar.

#viställerupp-partner

https://sakra.se/sv/

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige med 350 medarbetare som verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.