Transfernytt: LUGI HF värvar Möllerström

LUGI HF fortsätter lagbygget inför nästa säsong, och har idag skrivit kontrakt med den talangfulla högernian Carl Möllerström, född -98, fram till 2019. Han är fostrad i IFK Kristianstad och har haft en positiv utveckling det senaste året. Carl är också uttagen i U19-landslaget och spås en ljus framtid.

DENNA TEXT ÄR ETT PRESSMEDDELANDE FRÅN LUGI HF

– Vi är mycket nöjda med att Möllerström fortsätter sin karriär i LUGI och att vi hittat en lösning där både studier på Lunds Universitet och handbollen går att kombinera. Jag ser fram emot att se honom i den vinröda tröjan till hösten säger Patrik Bengtsson klubbchef i LUGI.

– Efter en fantastisk tid i IFK är jag redo för nya utmaningar och känner att LUGI är det rätta alternativet för mig. I Lund kan jag kombinera studier med handboll, vilket LUGI är väldigt positiva till.  Jag ser mycket fram emot att få Axnér som tränare och har stort förtroende för honom och hans sätt att utveckla yngre spelare säger Carl Möllerström.

– Möllerström är en ung och väldigt lovande H9:a. Med en gedigen handbollsutbildning i ryggen från tiden i IFK Kristianstad är jag övertygad om att han under nästa säsong ska vara mogen att konkurrera om speltid i LUGI:s A-lag” säger Tomas Axnér LUGI, tränare Herrar A.