Fristads ny huvudsponsor till Handbollsligan

Sveriges ledande tillverkare av arbetskläder Fristads går från säsongen 2017/2018 in som huvudsponsor till Handbollsligan.

– I Handbollsligan gör Sveriges bästa handbollslag upp om vem som blir nationens mästare. Vi brinner för att öka attraktionen till svensk topphandboll för att fler ska uppleva vår närhet, snabbhet och kämparanda. Tillsammans med Fristads vill vi fortsätta att utveckla elithandbollen och bygga vidare vår tradition som folkets sport, publiksporten, säger Peter Gentzel för Handbollsligan.

– Fristads har länge följt utvecklingen av Handbollsligan och sett vilka kliv i rätt riktning som man tagit och känner att det passar oss ypperligt att gå med som huvudsponsorer nu. Vi vill hjälpa handbollen att fortsätta utvecklas positivt och hoppas på ett långt samarbete tillsammans, säger Jonatan Andersson, Marketing Operations Manager på Fristads, som nu går in som huvudsponsor till Handbollsligan.

Avtalet är gjort tillsammans med TVR Sport och Näringsliv AB, en kommunikationsbyrå inom sport och evenemang med långvarigt samarbete med Handbollsligan.