Försäsongens mästare: IFK Skövde

Efter att under fyra veckor och fyra avsnitt ha följt Handbollsligans profiler i nya webb-tv-serien Försäsongens Mästare står det nu klart att IFK Skövde är just Försäsongens Mästare.

IFK Skövde representerades i programmet av Christopher Hedberg och Charlie Röxner, som levererade imponerande prestationer som resulterade i en klar totalseger.

– Stort grattis till IFK Skövde som lyckades vinna den historiska första upplagan av Försäsongens Mästare! Charlie och Christopher är verkligen värdiga vinnare och visade i serien att de är mångsidiga, starka och bäst när det gäller. Nu är försäsongen slut och vi ser fram emot en fantastisk säsong i Handbollsligan, säger Joel Ek, VD StoryPlay.

Formatet Försäsongens Mästare har utvecklats av bolaget StoryPlay och producerats av produktionsbolaget 360 Film & Television, i nära samarbete med Svensk Elithandboll. Programmen finns bland annat att på Handbollsligans nya facebooksida, klubbarnas egna facebook- och hemsidor, sportbladet.se och Försäsongens Mästares egen Youtube-kanal.

Försäsongens Mästare – slutställning

1. IFK Skövde, 87 poäng
2. LUGI HF, 76
3. IFK Kristianstad, 71
4. Alingsås HK, 70
5. HK Malmö, 70
6. IK Sävehof, 63
7. Eskilstuna Guif, 61
8. Ystads IF, 58
9. HK Aranäs, 58
10. IFK Ystad, 54
11. Hammarby IF, 50
12. Redbergslids IK 49
13. HIF Karlskrona, 48
14. Ricoh HK, 35