BAUHAUS central partner till slutspelet

BAUHAUS ökar sitt engagemang inom svensk handboll. Sedan tidigare är man central partner till damernas högstaliga SHE, nu går man även in som central partner till slutspelet i herrarnas motsvarighet – Handbollsligan.

– Det är, precis som för alla andra idrotter, en speciell säsong för handbollen. Att BAUHAUS då väljer att gå in som central partner under slutspelet även till Handbollsligan är vi oerhört glada över. Vi har sedan tidigare ett väldigt bra samarbete kring SHE och vet att vi får in en stark partner med stort engagemang, säger Peter Gentzel, vd Svensk Elithandboll.

Grundserien avslutades nyligen där IK Sävehof säkrade seriesegern i den sista omgången vilket innebär att de nu får möta Eskilstuna Guif i sin kvartsfinal. Övriga kvartsfinaler är Ystads IF-Lugi HF, HK Malmö-IFK Kristianstad och IFK Skövde-Alingsås HK. Kvartsfinalerna inleds i morgon.

– Att bygga svensk idrott, som är vårt långsiktiga arbete med vår sponsringsstrategi, är kanske viktigare än någonsin. Vi har ett givande partnerskap på damsidan och nu utvecklar vi det även på herrsidan. Handboll är dessutom en idrott som verkligen står för fair play och inkludering, inte minst Handbollsligan som lever under parollen Spela hårt, älska alla. Vi är väldigt stolta över vårt ökade engagemang inom svensk handboll som bevisligen är på frammarsch i och med VM-silvret nyligen, säger Johan Saxne, marknadsdirektör på BAUHAUS.

Om BAUHAUS

BAUHAUS är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor och har 320 varuhus i 19 länder (Österrike, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Ungern, Island, Norge, Slovenien, Bulgarien, Spanien, Sverige, Schweiz och Turkiet, Luxemburg, Slovakien). BAUHAUS etablerades i Sverige 1997 och är idag marknadsledande inom byggvaruhandeln med sina 21 varuhus på den svenska marknaden. BAUHAUS har sitt huvudsäte i Mannheim, Tyskland, där företagets första byggvaruhus invigdes år 1960.