Samtliga SHE-matcher sänds på C More

Nu kan du se alla handbollsmatcher från SHE i C More. Det är Svenska Spel, handbollens huvudsponsor, som tillsammans med C More och Sportsground som möjliggör satsningen.

– Det är ett stort steg för damhandbollens högsta liga, SHE, att nu kunna erbjuda samtliga matcher på en plattform. Det är glädjande, inte bara för ligan och dess spelare, utan framförallt för alla handbollsintresserade som nu får möjligheten att se alla elithandbollsmatcher, både dam och herr, på C More, säger Peter Gentzel, vd på Svensk Elithandboll AB.

Samtliga matcher i seriespelet och i slutspelet säsongen 2019/2020 och säsongen 2020/2021 direktsänds exklusivt på C More.

– Svenska Spel är handbollens huvudsponsor och vi jobbar hårt för att ge sporten bästa möjliga förutsättningar, både på dam- och herrsidan. Den här satsningen kommer göra damhandbollen ännu mer tillgänglig och konkurrenskraftig, säger Nicklas Biverståhl, sponsringschef på Svenska Spel.

– Vi är glada att bidragit till att SHE får full exponering av sin liga. Handboll ligger i Sportsgrounds DNA, därför var vår medverkan i denna satsning en självklarhet, säger Magnus Grahn, vd på Sportsground.

– Det här är ett naturligt nästa steg för SHE och vår handbollssatsning och utgör också en viktig del i vår utökning av damidrott, säger Johan Cederqvist, kanalchef sportkanaler på C More och TV4.

Svenska Spel erbjuder spel på samtliga matcher från Handbollsligan och SHE.

Foto: Bildbyrån