Partners

Handbollens huvudsponsor

www.atg.se

ATG är stolt sponsor till Svensk Handboll sedan den 1 juli 2021.
Svensk Handboll värnar om en trygg idrott som är fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En idrott där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar. För ATG är inkludering, gemenskap och jämställdhet viktiga frågor och våra värderingar stämmer bra överens med Svensk Handboll. Tillsammans kan vi hjälpas åt att motverka utanförskap och ohälsa inom idrott.

Mediepartner

https://www.infront.sport/

Som den digitala och teknologiska avdelningen av Infront Sports and Media erbjuder Infront Lab fullständigt stöd för rättighetsinnehavare och idrottsorganisationer att engagera fans och ta itu med sina största utmaningar för att förbättra affärsverksamheten. Grundat år 2018 har Infront Lab konstruerat flera produkter, tjänster och samarbeten för att hjälpa rättighetsinnehavare inom alla aspekter av verksamheten: från innehållsskapande och hantering, arbetsflöden, datainsamling och analys, strategisk rådgivning och genomförande.

Beläget i hjärtat av Israels teknikhuvudstad, Tel Aviv, och över hela den europeiska idrottslandskapet har Infront Lab en framskjuten plats för de senaste utvecklingarna, banbrytande teknologier och världens främsta idrottsorganisationer, vilket gör det möjligt för oss att matcha rätt teknologier med rätt rättighetsinnehavare.

Centrala partners

https://handbollsligan.se/dam/partners/

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare. Tillsammans med våra varumärken Myresjöhus och SmålandsVillan uppfyller vi bostadsdrömmar över hela Sverige – men vi vill också skapa hem för andra drömmar. Precis som varje hem vi bygger börjar med en dröm är det drömmar som bygger morgondagens matchhjältar. Därför är vi så glada över vårt samarbete med Handbollsligan och SHE.

www.bauhaus.se

VI BYGGER SVENSK IDROTT. Vi vill stötta både de största och de minsta. Vi vill vara med i VM, EM och på de stora idrottsgalorna, men också när jublet hörs när 7-åringen sparkar in sitt första mål, när det första längdhoppet görs, när skridskorna touchar isen för första gången. För det är något speciellt med idrott. Det är något speciellt när vi ser matchtröjorna på fotbollsplanen, i hockeyrinken, på friidrottsarenorna, i backen och i längdspåret. Idrott engagerar, skapar känslor och ger oss energi. Vi bygger svensk idrott

https://www.lendo.se/lana-pengar

Sveriges största jämförelsetjänst för lån. Lendo hjälper dig som kund att fatta informerade beslut om vilket låneerbjudande som passar bäst, både privatpersoner och företag. Lendo har funnits på den svenska lånemarknaden sedan 2007. När Lendo grundades fanns det få aktörer som erbjöd tjänsten att jämföra låneerbjudanden baserad på endast kreditupplysning. Sedan lanseringen har man arbetat hårt för att göra lånemarknaden mer transparent och digital. Idag är man Sveriges största jämförelsetjänst för lån – med ett fulländat digitalt erbjudande.

#viställerupp-partner

https://sakra.se/sv/

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige med 350 medarbetare som verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.