OBOS Jubel är den nya fonden för en bra fritid!

Tillsammans med sina medlemmar delar OBOS ut 1 miljon genom OBOS Jubel. Föreningar kan ansöka om medel för att starta eller utveckla aktiviteter för barn och unga. Gärna genom något fysiskt och bestående som nya handbollsmål eller träningsredskap.

Ansökningsperioden har öppet mellan 17 oktober och 20 november.OBOS Jubel är fonden för en bra fritid och vill ge fler barn och unga en meningsfull fritid och därmed en bra start i livet. Skapa lite Jubel helt enkelt! OBOS Jubel är en del av Hem för idrott som är OBOS långsiktiga arbete för att skapa en bättre framtid genom fritidsaktiviteter för barn och unga, säger Christian Alehagen, Chef Varumärke och Samhällsansvar på OBOS.

Vi är väldigt glada över att ha OBOS som ligapartner till både SHE och Handbollsligan.
Det skapar bättre förutsättningar för elithandbollen när vi samarbetar med en så stor bostadsutvecklare som finns över hela landet och som dessutom har ”ge tillbaka-tänket” i sitt DNA, säger Peter Gentzel, representant för Svensk Elithandboll.

Idag är OBOS samarbetspartner till bland andra Handbollsligan, SHE, Svenska Fotbollförbundet, OBOS Damallsvenskan, Allsvenskan, Superettan och Svensk Innebandy.

– Det är viktigt att det finns platser där man känner sig hemma oavsett var man bor. Därför bygger vi Hem för handboll. Platser och sammanhang där man får utvecklas och hitta gemenskap och glädje. Handbollen är en sådan plats. Här skapas självförtroende, hälsa och trygghet. En bra start i livet helt enkelt. Därför kan vi säga att en bra fritid ger en bättre framtid, säger Christian.

OBOS är en av Sverige och Norges största bostadsutvecklare som ägs av sina 500 000 medlemmar. OBOS erbjuder bostäder i form av villor, kedjehus och flerbostadshus, i städer och på landsbygden. OBOS är till säsongen 2022-2023 ny ligapartner till SHE.