Zlatko Pavicevic klar för Ricoh

Vi disponerar om lite i truppen och behöver därför en vänsterhänt spelare som kan spela både på H9 och H6 och det kan Zlatko.

DENNA TEXT KOMMER FRÅN RICOH HK

Zlatko Pavicevic är uppvuxen i Hudiksvall, så Strands IF är hans moderförening när det handlar om handboll. Inför den gångna säsongen bytte Zlatko  klubbadress från Brännan till OV Helsingborg. Nu tar han ytterligare ett kliv i karriären när han ansluter till handbollsligans Ricoh. Zlatko provspelade för Ricoh innan han hamnade i Helsingborg och det är inget tvivel om att han har utvecklats. Vi tror att vi tillsammans kan utveckla honom ytterligare till att bli en nyttig spelare för oss.

Utanför handbollsplanen så jobbar Zlatko på migrationsverket sen några år tillbaka, ett viktigt och utmanade arbete.

Dina intryck av Ricoh? 

– En bra organisation med två riktigt handbollskunniga tränare. Jag ser fram emot att få lära känna killarna i laget både på och utanför planen. De har en vilja och ambition att utvecklas som handbollsspelare, vilket känns väldigt inspirerande.

När ansluter du till truppen? 

– Jag kommer att ansluta i början på augusti.

Det här visste vi inte om Zlatko: Jag gillar att gå ensam på bio, gärna i mindre städer. Det är en skön känsla att titta på ”gamla filmer” från 80-, 90-talet. Min bästa filmupplevelse hittills måste jag säga är Harry Potter och de vises sten.

Lite kuriosa, Zlatkos pappa har spelat med Ordförande Magnus ”bolltroll” Idén i Strands IF och samma dag som premiären spelas mot Alingsås så fyller Zlatko 25 år. Den bästa födelsedagspresenten skulle ju vara att vinna seriepremiären!