Nordic Choice Hotels ny central partner till SHE

Nordic Choice Hotels, en av Nordens största hotellkedjor, blir från säsongsstart 2019 ny central partner till både SHE, Svensk Handbollselit som är högsta serien i handboll för damer, och Handbollsligan, som är motsvarigheten för herrar.

Parterna har tecknat ett avtal för säsongen 2019/2020, med option för ytterligare två år. Partnerskapet innebär ett samarbete kring lagens och ligornas behov av övernattningar, konferenser och möten, vilket Nordic Choice Hotels kan erbjuda. Det innebär också ett ökat utbyte för båda parter genom nätverksträffar och gemensamma aktiviteter. Nordic Choice Hotels kommer också öka sin synlighet på arenorna under säsongen.

– I takt med att ligorna blir alltmer professionella blir möten och sammankomster allt viktigare för föreningarna i SHE och Handbollsligan. Tack vare samarbetet med Nordic Choice Hotels får vi ännu bättre möjligheter att fortsätta att utveckla elithandbollen, säger Peter Gentzel, SHE och Handbollsligan.

Nordic Choice Hotels arbetar aktivt med idrottssegmentet genom satsningen GoSportive där man vill lyfta fram möjligheten för idrottsutövare att bo bra i samband med sitt utövande. Hotellen inom kedjan uppmanar också gärna sina gäster till mer rörelse genom att tipsa om en lokal löpslinga, enkla övningar på rummet eller gym på hotellet.

– Det här är ett samarbete som vi är oerhört glada och stolta över. Att få vara en del av handbollsfamiljen och den utveckling som handbollen gör ser vi fram emot.
Vi hälsar spelarna, ledarna och handbollspubliken välkomna att krypa ner i en skön hotellsäng någonstans i Sverige och drömma om nya stordåd samt morgondagens frukostbuffé, säger Thomas Sandell, Head of Sports Sweden på Nordic Choice Hotels.