Elin Hallagård tillbaka i SHE – klar för Önnered

Önnereds HK har presenterat sitt senaste nyförvärv. Den före detta landslagsspelaren Elin Hallagård gör comeback på handbollsplanen och ansluter till laget.

– För två veckor sedan hade jag ingen tanke på comeback, men nu har jag varit med och tränat med Önnereds damer ett par gånger och det känns fortfarande kul med handboll, säger Hallagård till ÖHK:s hemsida.

Det var för ett drygt år sedan som Tuve IF-produkten Elin Hallagård valde att avsluta handbollskarriären. Mittnian, som har bland annat nio A-landskamper och sex SM-guld med Sävehof på sitt cv, stod för en imponerande sista säsong i BK Heid. Totalt noterades hon för 98 mål och 59 assist.

Men nu står det klart att målfarliga Hallagård gör comeback på handbollsplan. Önnereds HK presenterade 32-åringen på måndagsmorgonen.

– Med den erfarenhet, rutin och spetskompetens som Elin har, hoppas vi få en ytterligare kick i laget. Vår satsning mot framtiden fortsätter och ytterligare en pusselbit är på plats, säger Krister Bergström till Önnereds HK:s hemsida.

– För två veckor sedan hade jag ingen tanke på comeback, men nu har jag varit med och tränat med Önnereds damer ett par gånger och det känns fortfarande kul med handboll, kommenterar Hallagård själv.

Önnered har utöver Hallagård plockat in Evelina Källhage (H65 Höör), Jenny Sandgren (Fredrikstad BK), Fanny Elovson (Skövde HF), Mette Bejder (Vendsyssel), Line Homdrom Rusten (Grane Arendal) och Elin Svensson (BK Heid) under sommaren. Ny huvudtränare inför kommande säsong är Kristian Berndtsson.

Arkivfoto: Bildbyrån