Dansk vänsternia till Skövde

Skövde HF har förstärkt truppen med danskan Ilda Kepic. Den 25-åriga vänsternian kommer närmast från Tvis Holstebro och har skrivit på ett kontrakt på 1+1 år. 

Ilda Kepic var i Skövde i somras och vann så Annliz Cup med sitt Holstebro efter att ha besegrat CSM Bukarest i finalen. Under säsongen spelade Kepic 23 matcher i den danska ligan och svarade för 22 mål. Hon är tänkt som vännerna framåt och trea bakåt i Skövde.  

– Vi kommer få en spelare med mycket rutin och som kommer vara en oerhört viktigt spelare i försvaret. I Holstebro har hon varit en del av stommen i försvaret och kommer ge vårt lag mer rutin där också. Hon är också en skicklig assistspelare och driver på kontringsspelet. Ilda kommer få ta stort ansvar i anfallet också även om vi till en början kommer se hennes försvarskvaliteter främst. I Holstebro har hon främst varit en försvarsspelare så vi kommer jobba med att få henne tillbaka till den nivå hon hade i anfallsspelet innan skiftet till Holstebro. Ilda är duktig i samarbetet med M6 och kommer bli en stor målgörare i Skövde HF är jag säker på, säger Skövdes danska tränare Rasmus Poulsen till klubbens hemsida.

Foto: Skövde HF

.