Handbollens huvudsponsor

www.svenskaspel.se
Svenska Spel är handbollens huvudsponsor sedan 1996.
Svenska Spels engagemang för svensk idrott handlar om att stödja allt det positiva idrotten åstadkommer för barn och ungdomar – men även skapa möjligheter för en vass och konkurrenskraftig elit.
Svenska Spel satsar i allt från mästerskap till talangutveckling och har alltid stått nära idrottsrörelsen. I dag sponsrar Svenska Spel Svenska Handbollförbundet, Svenska Fotbollförbundet, Svenska Ishockeyförbundet, Sveriges Olympiska Kommitté, Svenska E-sportförbundet, Svenska skidförbundet längd, Elitfotboll Dam samt Riksidrottsförbundet.
Avtalet med Svensk handboll sträcker sig fram till 30 juni 2021.

Mediapartners

www.cmore.se
C More är den ledande premiumleverantören av film, serier och sport i Norden under varumärket C More. C More Entertainment AB ingår i Bonnier Broadcasting, tillsammans med TV4-Gruppen, Nyhetsbolaget och MTV i Finland.
C More innehar idag rättigheterna över rörliga bilder till samtliga matcher i Handbollsligan. Under avtalstiden kommer TV4 Sport visa minst 65 ligamatcher per år samtidigt som alla matcher från Handbollsligan sänds digitalt på C More.

www.tv4.se
TV4-Gruppen har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till hela Sverige i 25 år.

Centrala partners

www.bauhaus.se
VI BYGGER SVENSK IDROTT. Vi vill stötta både de största och de minsta. Vi vill vara med i VM, EM och på de stora idrottsgalorna, men också när jublet hörs när 7-åringen sparkar in sitt första mål, när det första längdhoppet görs, när skridskorna touchar isen för första gången. För det är något speciellt med idrott. Det är något speciellt när vi ser matchtröjorna på fotbollsplanen, i hockeyrinken, på friidrottsarenorna, i backen och i längdspåret. Idrott engagerar, skapar känslor och ger oss energi. Vi bygger svensk idrott

www.fristads.se
Fristads tillverkar professionella arbetskläder och värdesätter slitstyrka, funktionalitet, säkerhet och komfort – de egenskaper som yrkesarbetare förlitar sig på. Våra arbetskläder signalerar vem du är – en yrkesarbetare som bara nöjer sig med det bästa. Därför arbetar vi ständigt med att förbättra våra arbetskläder, göra dem ännu skönare, slitstarkare, snyggare och mer funktionella. Vår målsättning är att förbättra prestationsförmågan och ge ökad bekvämlighet till alla professionella yrkesarbetare. Vårt uppdrag är att utrusta dig inför alla utmaningar du möter i ditt arbete,  så att du kan göra ditt bästa varje dag. Tillsammans kan vi göra ett bättre jobb

www.jula.se
Jula verkar inom butikshandel och arbetar efter sin vision att göra livet lättare för hemmafixare och proffs över hela världen. Hållbart företagande är en ambition där man vill se alla leva välmående liv inom gränserna för vad naturen kan erbjuda men även att stärka varumärket och skapa affärsmöjligheter.

www.myresjohus.se
Myresjöhus erbjuder sina kunder ett tryggt och personligt husköp genom bland annat totalentreprenad. Företaget är en del av Sveriges ledande bostadskoncern OBOS Sverige AB.

www.borga.se
Borga är en hallbyggarkoncern med rötterna i Skaraborg. Verksamheten sträcker sig ut i stora delar av Europa. Expertområden är stålhallar samt byggplåt och så länge BORGA finns kommer det alltid vara enkelt att köpa och bygga en modern stålhall.