Handbollens huvudsponsorwww.atg.se

ATG är stolt sponsor till Svensk Handboll sedan den 1 juli 2021.

Svensk Handboll värnar om en trygg idrott som är fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En idrott där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar. För ATG är inkludering, gemenskap och jämställdhet viktiga frågor och våra värderingar stämmer bra överens med Svensk Handboll. Tillsammans kan vi hjälpas åt att motverka utanförskap och ohälsa inom idrott.  

Mediapartners

www.cmore.se
C More är den ledande premiumleverantören av film, serier och sport i Norden under varumärket C More. C More Entertainment AB ingår i Bonnier Broadcasting, tillsammans med TV4-Gruppen, Nyhetsbolaget och MTV i Finland.
C More innehar idag rättigheterna över rörliga bilder till samtliga matcher i Handbollsligan. Under avtalstiden kommer TV4 Sport visa minst 65 ligamatcher per år samtidigt som alla matcher från Handbollsligan sänds digitalt på C More.

www.tv4.se
TV4-Gruppen har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till hela Sverige i 25 år.

Centrala partners

www.jula.se
Jula verkar inom butikshandel och arbetar efter sin vision att göra livet lättare för hemmafixare och proffs över hela världen. Hållbart företagande är en ambition där man vill se alla leva välmående liv inom gränserna för vad naturen kan erbjuda men även att stärka varumärket och skapa affärsmöjligheter.

 

https://obos.se/samhallsansvar/sponsring/
OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare. Tillsammans med våra varumärken Myresjöhus och SmålandsVillan uppfyller vi bostadsdrömmar över hela Sverige – men vi vill också skapa hem för andra drömmar. Precis som varje hem vi bygger börjar med en dröm är det drömmar som bygger morgondagens matchhjältar.

 

 

#viställerupp-partner

https://sakra.se/sv/

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige med 350 medarbetare som verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.