IFK-förlust i CL-premiären

IFK Kristianstad föll tungt i Champions League-premiären hemma mot danska ligatvåan GOG. Slutresultatet skrevs 24–33 till gästerna.

Det började lovande för IFK Kristianstad i deras Champions League-premiär hemma mot GOG. Bara några minuter in i matchen var hemmalaget i ledning 4–0, efter bland annat dubbla mål av Valter Chrintz.

Men GOG kom både ikapp och förbi inom loppet av en dryg kvart. Danskarna lyckades rycka till sig en tremålsledning innan pausvilan.

14–17 i paus blev snabbt 15–20 en bit in i andra halvlek. Trots ett par IFK-reduceringar kunde GOG utan några större bekymmer ro i hamn premiärsegern. Matchen slutade 24–33.

Bästa målskytt i IFK blev Teitur Einarsson med sex mål framåt.

Redan på onsdag kväll väntar nästa CL-kamp för Kristianstad. Då ställs man mot de rumänska mästarna Dinamo Bukarest på bortaplan.